Маркетинг и реклама

Нашият процес

1. Консултация

Запознаваме се с вашето нужди и предлагаме решение за проблемите Ви.

2. Проучване

Доброто проучване ни помага да подберем правилно необходимия план за действие, за да извлечем максимална полза и ефикасност.

3. Стратегия

След като вече сме се запознали с текущото Ви положение, изграждаме поетапна стратегия за достигането на крайните цели.

macbook2

4. Изпълнение

Пристъпваме към вкарването на плана в действие, като изкъсо контролираме първите няколко дни от кампанията, за да положим стабилни основи.

5. Следене на кампанията

От абсолютна важност за нас е в течение на целия проект да следим неговата производителност, за да постигнем максимален ефект.

6. Финализиране на проекта

В края на предвидения план правим обзор на постигнатите резултати и предлагаме възможности за по-нататъшно развитие на кампанията.

Онлайн стратегическо планиране

Известно е, че най-добрите резултати се постигат с правилна подготовка и планиране. Производителността и ефектът от вашия уеб сайт не са изключение.

Ние предлагаме изработването и изпълнението на специална стратегия за цялостно увеличаване на ползите от вашия сайт, чрез правилното му оптимизиране за ползваемост и SEO, повишаване на качествения трафик към него, изготвянето на специализирани препоръки за поддържане на активност в социалните мрежи и персонализирана рекламна кампания.

Тъй като всеки един аспект се влияе пряко от другите, ние сме изградили поетапен процес за изпълнението на всички тези стъпки. По този начин системно преглеждаме, изследваме, оптимизираме и обвързваме всички детайли от цялостния план, за да изградим една истинска симбиоза между отделните елементи и да максимизираме резултатите.

Започвайки от изследване на поведението на потребителите влизащи във вашия сайт и завършвайки с цялостна оптимизация, интелигентно насочена рекламна кампания и препоръки за развитието в бъдещ план, в крайна сметка резултатът за вас ще е налице – увеличаване на продажбите, достигане до нови клиенти и изкарването на вашия бизнес на по-преден план в онлайн пространството.

AdWords

Безспорно един от най-ефективните методи в онлайн маркетинга е платената реклама в Google. AdWords предлага отлични възможности за ефикасно насочване на рекламата към целевата ви аудитория, съответно и добра възвръщаемост.

AdWords несъмнено е изключително мощен инструмент, чрез който може да досигнете до много хора, но това разбира се зависи и от месечният бюджет, който сте склонни да отделяте. Екипът ни има опит и успехи с управляването на най-различни по тематика рекламни кампании. Затова ние умело ще се погрижим за минимизирането на разходите ви, така че да извлечете максимална полза от рекламната кампания, с възможно най-малко вложени средства.

SEO

Оптимизацията за търсещите машини (SEO) е изключително важен аспект изграждането и развитието на един сайт, тъй като от него зависи колко лесно откриваем ще е сайта. Чрез коректното проучване и отсяване на ключовите думи във вашата сфера и изграждането на онлайн присъствие чрез беклинкове, ние можем да ви помогнем да достигнете повече потенциални клиенти.

Важно е да отбележим, че SEO оптимацията е дългосрочен процес, резултата от който, рядко се проявява преди 4-тия месец от началото на кампанията, като разбира се това зависи и от текущото състояние на уеб сайта и вашите цели. За най-добри резултати, трябва да се прави редовен одит на оптимизацията и динамично да се обновяват ключовите думи, в зависимост от ефективността им.

Ползваемост и копирайтинг

Насочването на трафик към уеб сайта ви е само първата стъпка. От изключително важност е, когато потребителите влязат, да могат лесно да се ориентират в съдържанието на сайта и да им е приятно докато го правят. Добре написаните, лесни за четене и ефикасни текстове са неизменна част от доброто онлайн представяне. Ние предлагаме копирайтинг, чрез който може да увеличите значително ползата от вашия уеб сайт или магазин.

Но оптимизирането на сайта за ползване не се изчерпва с правилните текстове. Всеки един елемент на всяка една страница от вашия сайт има своето оптимално разположение и визия – в зависимост от важите нужди и желания. Нашият опит в изработката и оптимизацията на уеб сайтове и онлайн магазини ни предоставя възможността да забележим всички тези малки детайли и да реализираме техния потенциал. Чрез оптимизирането на ползваемостта на сайта ви целим само едно – всеки един влезнал потребител да се превърне във ваш потенциален клиент.

Landing Pages

Когато искате ефективно да рекламирате свой продукт и/или услуга в интернет, добре изработената Landing Page може осезаемо да подобри вашата възвръщаемост. Чрез поднасянето на добре структурирана информация, стилизирана с мисъл, така че да привлича погледът и вниманието на потребителя, тя има за цел да превърне всеки един човек попаднал на нея в потенциален клиент.

Тези страници могат да се имплементират както в текущия ви уеб сайт, като стандартни страници за вашите продукти и/или услуги за дългосрочно ползване, така и като самостоятелни такива, с цел да бъдат използвани в рекламни кампании.

Нека Ви помогнем да представите подобаващо своята дейност пред потребителите в интернет, за да измъкнете максимална полезност от вашата инвестиция!