Маркетинг и реклама

Какво можем да ви предложим

1. Проучване и разработване на стратегия за по-добра реализация на бранда ви

Много частни лица и бизнеси имат активен уеб сайт, но не много от тях достигат реалния си потенциал. Може постоянно да актуализирате информацията в него и да публикувате нови неща, но ако няма кой да ги види, пилеете усилия на вятъра.

В Quaxen Studios, можем да ви предложим изграждане на стратегия за онлайн маркетинг, която ще помогне на вашия бранд да се развие на пазара и да издигнете бизнеса си на друго ниво. Ние старателно ще проучим ситуацията ви, последните тенденции във вашата сфера и не на последно място – конкуренцията ви.

Чрез използването на различни методи за анализ, ще направим всичко необходимо да ви изработим стратегия, внимателно структурирана спрямо вашите нужди, която ще ви помогне да се позициониранете по-добре в интернет пространството, да достигнете до нови клиенти и да извлечете максимална полза от вашия уеб сайт.

2. SEO настройка и пренаписване на съдържанието в уеб сайта

Оптимизацията за търсещите машини (SEO) е изключително важен аспект изграждането и развитието на един сайт, от който зависи колко лесно откриваем ще е той, при търсене със специфични ключови думи в търсачки като Google и Yahoo. Именно коректното проучване и отсяване на такива води до достигането на повече потенциални клиенти.

Важно е да отбележим, че SEO оптимацията е дългосрочен процес, резултата от който, рядко се проявява преди 4-я месец от началото на кампанията, като разбира се това зависи и от текущото състояние на уеб сайта и вашите цели. За най-добри резултати, трябва да се прави редовен одит на оптимизацията и динамично да се обновяват ключовите думи, в зависимост от ефективността им.

3. Социални мрежи

Социалните мрежи могат да се превърнат в ефективна платформа за реклама, ако правилно се изгради имиджа на вашата компания. Чрез тях получавате възможност за ежедневна интеракция с потенциалните ви клиенти. По този начин те по-лесно ще ви запомнят като име, което означава, че следващия път когато се нуждаят от нещо, вие ще сте от първите, към които ще се обърнат.

В Quaxen, предлагаме изработка и настройка на страници във Facebook, Google+, Twitter и Instagram. Те ще бъдат графично оформени така, че да спазват цялостната стилистика на текущия ви уеб сайт, за плавно преминаване от едното в другото.

4. Изграждане на онлайн присъствие

В Quaxen разбираме колко е важно един сайт да е добре представен в интернет и да е лесно откриваем. Един начин той да бъде намерен е да се търси по специфичните ключови думи, заложени в SEO настройката му, или рекламната кампания. Въпреки това, съществуват и други начини да се повиши трафикът към вашия сайт, без да се залага на специфични търсения.

Ние ще се погрижим да добавим вашия сайт в редица портали, форуми и групи, отговарящи на неговата тематика, за да може максимално да разширите онлайн присъствието си. Заедно с това, колкото повече връзки към сайта съществуват в интернет, толкова по-добре ще се индексира той.

5. AdWords

Безспорно един от най-ефективните методи в онлайн маркетинга е платената реклама в Google. AdWords предлага отлични възможности за ефикасно насочване на рекламата към целевата ви аудитория, съответно и добра възвръщаемост. Чрез този вид реклама, може да рекламирате както и при търсене по ключови думи в Google, така и в голям брой сайтове, част от дисплейната мрежа на Google.

AdWords несъмнено е изключително мощен инструмент, чрез който може да досигнете до много хора, но това разбира се зависи и от месечният бюджет, който сте склонни да отделяте. Тук разбира се важи правилото „колкото повече – толкова повече“, но ние ще се погрижим за минимизирането на разходите ви, така че да извлечете максимална полза от рекламната кампания, с възможно най-малко вкарани средства.

Нашият стремеж е да създаваме уникални сайтове, които спазват всички модерни стандарти за визия и функционалност, докато изпълняваме вашето виждане.

Свържете се с нас на тел.: +359 87 759 9177

или ни изпратете запитване