Пакетно решение

Оставете на нас, да се подгрижим за развитието на вашия бизнес в интернет

1. Изработка или ре-дизайн на уеб сайт

Опитът ни в изработката на фирмени и корпоративни сайтове от всякакъв вид, както и внимателното отношение към всеки детайл, ни позволява да преценим правилно вашите нужди и да ви дадем точно това, което ви трябва.

Интернет се изменя постоянно и предпочитанията на хората с него. Тъй като се стараем се да сме винаги на гребена на вълната, всеки един уеб сайт изработен от нас е готов и оптимизиран за модерното интернет пространство. Това ви отваря прозорец към по-ефективна реклама и по-добро онлайн присъствие.

При нас ще откриете и възможност за цялостно корпоративно решение за онлайн представянето на вашия бизнес, която ще ви постави една крачка пред конкуренцията ви.

2. Графично оформление и създаване на рекламни материали

В Quaxen сме натрупали значителен опит при изработката на лога, като имаме клиенти от ранга на Международния воден мост и наградения от National Geographic фотограф Джулио Зани. Всяко едно лого е стилизирано спрямо дейността на компанията и посланието, което искате да предадете на клиентите си. Спазваме последните тенденции в графичния дизайн и оформление, и всяко едно изработено от нас лого да се отличава още от пръв поглед.

3. Маркетинг стратегия и SEO/SEM оптимизации

Много частни лица и бизнеси имат активен уеб сайт, но не много от тях достигат реалния си потенциал. Може постоянно да актуализирате информацията в него и да публикувате нови неща, но ако няма кой да ги види, пилеете усилия на вятъра.

В Quaxen Studios, можем да ви предложим изграждане на стратегия за онлайн маркетинг, която ще помогне на вашия бранд да се развие на пазара и да издигнете бизнеса си на друго ниво. Ние старателно ще проучи ситуацията ви, последните тенденции във вашата сфера и не на последно място – конкуренцията ви.

Чрез използването на различни методи за анализ, ние ще направим всичко необходимо да ви изработим стратегия, внимателно структурирана спрямо вашите нужди, която ще ви помогне да се позициониранете по-добре в интернет пространството, да достигнете до нови клиенти и да извлечете максимална полза от вашия уеб сайт.

4. Хостинг и поддръжка

Предлагаме хостинг и поддръжка за вашия уеб сайт, независимо дали е изработен от нас или не. Ние разбираме колко трудоемко и объркващо може да е за Вас да се занимавате с хостинг компаниите. Именно затова ние ще сведем до минимум вашето участие в процеса, като поемем комуникацията с текущия ви хостинг доставчик и прехвърлим целия ви сайт, без допълнителни такси. В зависимост от насоката и тематиката на сайта ви, предлагаме различни видове поддръжка, включващи мониторинг на системата, отстраняване на технически грешки в сайта, поправка при хакове, бекъпи и други.

Тъй като всеки сайт е различен, ние ще ви изготвим персонализирана оферта, изцяло съответстваща на вашите нужди, така че да не плащате за услуги, които не са Ви необходими.

5. Менижиране на рекламни кампании и социални мрежи

AdWords несъмнено е изключително мощен инструмент, чрез който може да досигнете до много хора, но това разбира се зависи и от месечният бюджет, който сте склонни да отделяте. Тук разбира се важи правилото „колкото повече – толкова повече“, но ние ще се погрижим за минимизирането на разходите ви, така че да можете да извлечете максимална полза от рекламната кампания, за възможно най-малко вкарани средства.

В Quaxen, предлагаме изработка и настройка на страници във Facebook, Google+, Twitter и Instagram. Те ще бъдат графично оформени така, че да спазват цялостната стилистика на текущия ви уеб сайт, за плавно преминаване от едното в другото.

Свържете се с нас на тел.: +359 87 759 9177

или ни изпратете запитване