Уеб дизайн

Изработка на уеб сайтове

Нашият процес

1. Запитване

Кажете ни от какво имате нужда

2. Консултация и оферта

Безплатна консултация, след която ще ви изготвим индивидуална оферта

3. Концепция и структура

Стартираме проекта с внимателно изграждане на концепцията и структурата на сайта, за да се максимизира неговата ползваемост.

macbook2

4. Дизайн и функционалност

След изграждането на структурата, създаваме уникален дизайн, съчетан с необходимата функционалност.

5. Кодиране и тестване

След като ни дадете зелена светлина за дизайна, той ще бъде кодиран и тестван, за да се уверим, че работи на всички модерни устройства и браузъри

6. Пускане на новия ви уеб сайт

Накрая оптимизираме сайта (скоростта, SEO и др.) и го публикуваме в интернет, с което вашият сайт започва своя път.

Създаване на фирмени и корпоративни сайтове

Опитът ни в изработката на фирмени и корпоративни сайтове от всякакъв вид, както и внимателното отношение към всеки детайл, ни позволява да преценим правилно вашите нужди и да ви дадем точно това, което ви трябва.

Изработка на онлайн магазини

Онлайн магазинът е решение за всеки модерен бизнес, който иска да се издигне на едно ниво дори и с най-големите си конкуренти. Именно затова, все повече и повече магазини се пренасят и в интернет. Това дава възможност за разрастване на дейността и много повече приходи, без съществени усилия и разходи.

Ние можем да ви предложим изработка на онлайн магазин на високо ниво, спазващ най-модерните тенденци и внимателно структуриран, за да максимализира вероятността клиентът да извърши покупка именно от вас.

При нас ще откриете и възможност за цялостно корпоративно решение за онлайн представянето на вашия бизнес, което ще ви постави една крачка пред конкуренцията ви.

Защо да изберете нас

Оптимизация за търсещите машини (SEO)

Предлагаме SEO оптимизация за вашия уеб сайт, с което той ще бъде много по-лесно откриваем в търсачки като Google, Yahoo, Bing, Yandex и други. Това му гарантира повече посещения, а на вас – повече потенциални клиенти и по-добра реализация на бранда ви в интернет пространството.

Използваме редица инструменти и методи за онлайн маркетинг, за да изкараме сайта ви на по-предни позиции.

При желание, може допълнително да поръчате и платена реклама, за чиято стратегия ще се погрижим ние, за да застанете с две крачки пред конкуренцията си.

Сигурност и защита


Сигурността е един от най-важните аспекти, когато става дума за стартиране на уеб сайт. Макар да има милиони сайтове, това не значи че вашият ще бъде защитен от многобройните злонамерени атаки, на ботове търсещи слаби сайтове, които нападат, докато не влезат в тях или не ги свалят от мрежата.

Ние предлагаме различни степени на защита за вашият сайт, с които гарантираме, че вашето онлайн присъствие ще остане непокътнато. Към всеки изработен от нас уеб сайт, без значение цената или размерът му, се добавя защитна стена както и безплатен SSL сертификат, които освен за защита ще помогне и за SEO-то на вашия нов сайт.

Респонзивен дизайн

Над 70% от интернет трафикът в днешно време идва от мобилни устройства.

Респонзивният дизайн, който е заложен в основата на всеки един сайт изработен от нас, му позволява да се настройва автоматично, спрямо големината на екрана, на който се гледа. Това води до значително подобрение на използваемостта за потребителите, чрез по-лесна навигация през мобилни устройства.

Оптимизацията за мобилни устройства е изключителна важна и за индексирането в Google, тъй като липсата на такава води до изпадането в ранкингите и спирането на развитието на уеб сайта.

Технологиите, с които работим

Много компании вече ни се довериха

Ето го резултата

Свържете се с нас на тел.: +359 0878 897 707

или ни изпратете запитване