Изработка на фирмени и корпоративни уеб сайтове

Създаване на корпоративни уеб сайтове

Опитът ни в изработката на фирмени и корпоративни сайтове от всякакъв вид, както и внимателното отношение към всеки детайл, ни позволява да преценим правилно вашите нужди и да ви дадем точно това, което ви трябва.

Интернет се изменя постоянно и предпочитанията на хората с него. Тъй като се стараем се да сме винаги на гребена на вълната, всеки един уеб сайт изработен от нас е готов и оптимизиран за модерното интернет пространство. Това ви отваря прозорец към по-ефективна реклама и по-добро онлайн присъствие.

При нас ще откриете и възможност за цялостно корпоративно решение за онлайн представянето на вашия бизнес, която ще ви постави една крачка пред конкуренцията ви.

Нашият процес

  • Концепция

  • Wireframe

  • Дизайн

  • Кодиране и тестване

  • Оптимизация

  • Публикуване на новият уеб сайт

Концепция

След като сме обсъдили вашите идеи и сме се запознали с тематиката и целите на бъдещият ви сайт, ще избистрим концепцията, както и самите цели, които ще се бори да постигне проекта, след това  ще преминем към wireframa-a.

Wireframe

Първата стъпка от същинското изграждане на уеб сайта. Вече имайки идеята и концепцията за всички елементи и секции, ще изградим скелета на уеб сайта, или основа, върху която ще бъде изграден самия дизайн. В този етап ще изчистим точните позиции и големини, какви снимки и елементи ще има, както и как ще се анимират и визуализират секциите.

Дизайн

Когато имаме готов wireframe-a, изграждаме самия уеб сайта, графично. Ще визуализираме всички елементи, секции, ще подберем снимките и ще подредим всички текстове, за да може да изработим това, което ще бъде визията на новия ви сайт. Това е една от най-важните части в процеса, за това ще разчитаме на постоянна обратна връзка от ваша страна.

Кодиране

След като сме създали дизайна и сме получили вашето одобрение, че всички изглежда както си го представяте, започваме самото кодиране на уеб сайта. Тук ще изградим същинския сайт, на демо домейн, ще свържем визията с административния панел и ще направим сайта да работи безпроблемно под всички устройства и екрани.

Оптимизиране и тестване

Тук ще тестване новия сайт за бъгове, както и ще вдигнем скоростта му на зареждане. Освен това ще поставим добра SEO основа, която ще ви подсигури, че няма да имате главоболия с Google или други търсещи машини. Освен това, ако имате вече съществуващ уеб сайт, с помощта на редиректи ще се постараем да запазим постигнатите до момента ранкове и само да градим върху тях.

Публикуване на новия ви уеб сайт

След като всичко е готово и тествано, както и са добавени всички нужни оптимизации, сайта ви е готов за прехвърляне на вашия хостинг и пускане. Този процес ще бъде извършен от нас, за да може да инсталираме и SSL сертификат на уеб сайта ви. Ако нямате хостинг и искате всички свързано със сайта ви да е на едно място, може да се възползвате нашия хостинг.