Услуги

Графичен дизайн

Графичният дизайн е нещо, което приемаме за даденост в нашия модерен свят. Макар да се смята за плод на съвремието, това направление намира корените си, още от Средновековието, макар с по-различен облик. Днес графичният дизайн е еволюирал и е неизменна част от интернет пространството.

При нас най-честите услуги, който попадат в тази категория, са: лога, банери, фейсбук визии и подобни.

Хостинг и подръжка

Хостинг за вашия сайт или сайтове. При поръчка на уеб сайт от мен, получавате 1 година безплатен хостинг. Ако сте сключили договор за поддръжка(за 1 година или повече), получавате 45% отстъпка от хостинг пакетите ни.

Ако желаете независим хостинг, цените започват от само 6лв. на месец.

Предпечат

Пред печата е процеса на създаване, на дизайн, готов за печат. Най-честите примери за това са визитки, плакати, брошури и т.н.

Макар да предлагаме само предпечатни услуги, ние ще комуникирам с печатари и ще намеря най-добрите цени за самия печат. Вие няма да се занимавате, а накрая ще получите готовия си продукт, доставен до вас, в най-кратък възможен срок.

SEO

Предлагаме SEO оптимизация за по-лесно намиране на уеб сайта в търсачки като Google, Bing, Yahoo, Yandex и други. Това гарантира на вашият сайт повече посещения, повече уникални клиенти и по-голяма реализация в интернет пространството.

Чрез ползване на редица инструменти, както и методи за онлайн реклама, ще изкараме сайта Ви на по-предни позиции. При желание, клиента може да заплати за [платена] реклама в популярни сайтове, за да наистина застане една стъпка пред конкуренцията си.

По поръчка

Желаете нещо, а не го намирате? Ако да, свържете се с нас, за да уточним дали сме правилните хора за вашия проект.