Графичен дизайн и изработка на лога

Уеб Дизайн

Изработка на уеб сайт в кратък срок, без това да означава компромис в качеството. Крайният продукт ще спазва всички модерни изисквания и тенденции, и ще е оптимизиран за преглеждане под всякакви устройства – както мобилни и настолни компютри, така и смартфони и таблети, благодарение на т.нар респонзивен дизайн.

Респонзивният дизайн е нещо изключително важно в днешно време, тъй като голяма част от трафика в уеб пространството идва именно от мобилни устройства и често лошата оптимизация за такива отблъсква потребителите.

Освен модерната визия на сайта в потребителската му част, вие ще получите лесен и модерен административен панел, от който ще може да контролирате вашия сайт, без да имате каквито и да е технически познания.

Изберете ли нас, вашите виждания и идеи ще станат неизбежна част от дизайна и ще получите сайта, който винаги сте искали.

Графичен дизайн

През годините, графичният дизайн е еволюирал и днес е неизменна част от интернет пространството. Доброто визуално оформление е лицето на вашия бизнес, а както всички знаем, първото впечатление е изключително важно.

Ние имаме дългогодишен опит в изработката на лога, банери, фейсбук страници, както и цялостен фирмен брандинг. Използваме най-новите тенденции и се стараем да бъдем винаги на гребена на вълната, за да можете вие да се отличите от конкуренцията.

Хостинг и подръжка

При поръчката на сайт от нас, получавате 3 месеца безплатен хостинг. Ако желаете да сключим договор за поддръжка, получавате 45% отстъпка от цената на хостинг пакетите ни за в бъдеще.

Ако пък вече имате уеб сайт, предлагаме независим хостинг, цените за когото започват от 8 лв. на месец.

С какво се различава нашият хостинг? Ние ще отделим внимание на сайта ви и неговите нужди, намирайки за него плана, който най-добре ще му пасне. В Quaxen предлагаме „гъвкав“ хостинг, тоест – имате право на 3 вдигания на ресурсите на хостинг плана ви. Когато вашият сайт расте, хостингът го следва.

Поддръжката която предлагаме е грижа и мониторинг, за максимална продуктивност на вашия уеб сайт или фейсбук страница. Тя се оформя по вашите нужди, било то за малък бизнес сайт или за огромен онлайн магазин.

Предпечат

Предпечатът е процесът на създаването на дизайн, готов за печат. Най-често срещаните примери са визитки, плакати, брошури и т.н.

Това, което можем да ви предложим е пълно решение за вашите рекламни нужди. Ние имаме контакти и дългогодишен опит в сферата, което ще ни позволи да уредим най-добрите цени за самия печат. С това ще ви спестим както време, така и ресурси. Ангажираме се да поемем целия процес, като на вас оставим само да получите готовия си продукт, доставен до вратата или офиса ви, в най-краткия възможен срок.

SEO

Предлагаме SEO оптимизация за вашия уеб сайт, с което той ще бъде много по-лесно откриваем в търсачки като Google, Yahoo, Bing, Yandex и други. Това му гарантира повече посещения, а на вас повече потенциални клиенти и по-добра реализация на бранда ви в интернет пространството.

Използваме редица инструменти и методи за онлайн маркетинг, за да изкараме сайта ви на по-предни позиции.

При желание, може допълнително да поръчате и платена реклама, за чиято стратегия ще се погрижим ние, за да застанете с две крачки пред конкуренцията си.

По поръчка

Ако желаете нещо различно и нестандартно, искаме да знаете, че възможностите ни не се изчерпват дотук. Свържете се с нас да обсъдим идеята ви и ще направим така, че тя да бъде реализирана точно както си я представяте.