Хостинг и поддръжка

Как работим ние

Личен контакт

Не започваме нищо, преди среща с нашите клиенти. Ние вярваме, че личния контакт е ключът към доброто развитие на един проект.

Постоянна комуникация

Като наш клиент, поставяме вашите нужди и желания на първо място, и именно затова държим на постоянната връзка с вас.

Стабилност и постоянен контрол над вашия хостинг

Независимо от размера на вашия сайт, той винаги ще получава необходимата грижа.

Сигурност

За разлика от другите хостинг компании, ние никога не правим редакции, без да сме абсолютно сигурни, че няма да компроментират сигурността на вашия сайт.

Хостинг и Поддръжка

Предлагаме хостинг и поддръжка за вашия уеб сайт, независимо дали е изработен от нас или не. Ние разбираме колко трудоемко и объркващо може да е за Вас да се занимавате с хостинг компаниите. Именно затова ние ще сведем до минимум вашето участие в процеса, като поемем комуникацията с текущия ви хостинг доставчик и прехвърлим целия ви сайт, без допълнителни такси. В зависимост от насоката и тематиката на сайта ви, предлагаме различни видове поддръжка, включващи мониторинг на системата, отстраняване на технически грешки в сайта, поправка при хакове, бекъпи и други.

Тъй като всеки сайт е различен, ние ще ви изготвим персонализирана оферта, изцяло съответстваща на вашите нужди, така че да не плащате за услуги, които не са Ви необходими.

 Свържете се с нас на тел.: +359 87 759 9177

или ни изпратете запитване